Autoliikkeet.info

Autosalpa Kerava

Autosalpa Keravassa automyynti on avoinna normaalisti arkisin kello 9–17.30 ja lauantaisin 10–14. Automyynnin sähköpostiosoite on myynti.kerava@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 779 9505. Huolto- ja vauriokorjaamon aukioloajat ovat: arkisin 7.30–17.30 ja lauantaisin suljettu. Huoltopuolen sähköpostiosoite on huolto.kerava@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 779 9510. Varaosamyynti on avoinna arkisin 9–16 ja lauantaisin suljettu. Varaosapuolen sähköpostiosoite on varaosat.kerava@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 779 9515.

Autoliikkeet.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Autosalpa Kerava -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Autosalpa Kerava" on saanut pisteet 7,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä autoliikkeestä

Kommentoitaessa julkaisua Autosalpa Kerava sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Uutuus: Bensalaskuri!

Kartat
  • Satelliittikartta (zoomaustaso 13):
  • Maastokartta (zoomaustaso 14):
  • Hybridikartta (zoomaustaso 15):

Autoliikkeet.info
Listaa Suomessa sijaitsevia autoliikkeitä. Palvelu ei vastaa tietojen, kuten karttakuvien ja mahdollisten muiden yhteystietojen, oikeellisuudesta. Jos huomaat tiedoissa virheitä, ota yhteyttä. Autojen varaosia listataan esimerkiksi Autopurkaamo.info-hakemistossa.