Autoliikkeet.info

Autosalpa Kerava

Autosalpa Keravassa automyynti on avoinna normaalisti arkisin kello 9–17.30 ja lauantaisin 10–14. Automyynnin sähköpostiosoite on myynti.kerava@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 779 9505. Huolto- ja vauriokorjaamon aukioloajat ovat: arkisin 7.30–17.30 ja lauantaisin suljettu. Huoltopuolen sähköpostiosoite on huolto.kerava@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 779 9510. Varaosamyynti on avoinna arkisin 9–16 ja lauantaisin suljettu. Varaosapuolen sähköpostiosoite on varaosat.kerava@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 779 9515.

Autoliikkeet.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Autosalpa Kerava -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Autosalpa Kerava" on saanut pisteet 7,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä autoliikkeestä

Kommentoitaessa julkaisua Autosalpa Kerava sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Uutuus: Bensalaskuri!

Kartat
  • Sijainti kartalla:

Autoliikkeet.info
Listaa Suomessa sijaitsevia autoliikkeitä. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Palvelu ei vastaa tietojen, kuten karttakuvien ja mahdollisten muiden yhteystietojen, oikeellisuudesta. Jos huomaat tiedoissa virheitä, ota yhteyttä. Autojen varaosia listataan esimerkiksi Autopurkaamo.info-hakemistossa.