Autoliikkeet.info

Autosalpa Kotka

Autosalpa Kotkassa automyynti on avoinna 1.4. alkaen arkisin 9–17 ja kesälauantaisin suljettu. Automyynnin sähköpostiosoite on myynti.kotka@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 7799 205. Huollon ja vauriokorjaamon puolen aukioloajat 1.4. alkaen: arkisin 7.30–17 ja lauantaisin suljettu. Huoltopuolen sähköpostiosoite on huolto.kotka@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 7799 210. Varaosamyynti on avoinna normaalisti arkisin 9–16 ja lauantaisin suljettu. Varaosamyynnin sähköpostiosoite on varaosat.kotka@autosalpa.fi sekä puhelinnumero 020 7799 215.

Autoliikkeet.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Autosalpa Kotka -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Autosalpa Kotka" on saanut pisteet 7/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä autoliikkeestä

Kommentoitaessa julkaisua Autosalpa Kotka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Uutuus: Bensalaskuri!

Kartat
  • Satelliittikartta (zoomaustaso 13):
  • Maastokartta (zoomaustaso 14):
  • Hybridikartta (zoomaustaso 15):

Autoliikkeet.info
Listaa Suomessa sijaitsevia autoliikkeitä. Palvelu ei vastaa tietojen, kuten karttakuvien ja mahdollisten muiden yhteystietojen, oikeellisuudesta. Jos huomaat tiedoissa virheitä, ota yhteyttä. Autojen varaosia listataan esimerkiksi Autopurkaamo.info-hakemistossa.