Autoliikkeet.info

Autosalpa Kotka

Autosalpa Kotkassa automyynti on avoinna arkisin kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Automyynnin sähköpostiosoite on myynti.kotka@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 779 9205. Huollon ja vauriokorjaamon puolen ovat: arkisin 7.30–17 ja lauantaisin suljettu. Huoltopuolen sähköpostiosoite on huolto.kotka@autosalpa.fi ja puhelinnumero 020 779 9210. Varaosamyynti on avoinna normaalisti arkisin 9–16 ja lauantaisin suljettu. Varaosamyynnin sähköpostiosoite on varaosat.kotka@autosalpa.fi sekä puhelinnumero 020 779 9215.

Autoliikkeet.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Autosalpa Kotka -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Autosalpa Kotka" on saanut pisteet 7,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä autoliikkeestä

Kommentoitaessa julkaisua Autosalpa Kotka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Uutuus: Bensalaskuri!

Kartat
  • Sijainti kartalla:

Autoliikkeet.info
Listaa Suomessa sijaitsevia autoliikkeitä. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Palvelu ei vastaa tietojen, kuten karttakuvien ja mahdollisten muiden yhteystietojen, oikeellisuudesta. Jos huomaat tiedoissa virheitä, ota yhteyttä. Autojen varaosia listataan esimerkiksi Autopurkaamo.info-hakemistossa.