Autoliikkeet.info

Kyrönvirran Autoliike

Vuonna 1989 perustettu Kyrönvirran Autoliike sijaitsee Seinäjoen Ylistarolla. Puhelinnumero on 06 474 0279 ja sähköpostiosoite kva@netikka.fi. Avoinna normaalisti kello 8.30–17 ja lauantaisin 10–13. Sunnuntaisin suljettu.

Autoliikkeet.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Kyrönvirran Autoliike -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Kyrönvirran Autoliike" on saanut pisteet 8,1/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Liikkeelle annetut mielipiteet

vakiasiakas 13. päivä tammikuuta 2016

Käytännönläheistä ja asiallista toimintaa! Tehty korjaustyö on aina tehty laadukkaasti ja asiakkaalle kustannustehokkaasti +++++

Kommentoitaessa julkaisua Kyrönvirran Autoliike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Uutuus: Bensalaskuri!

Kartat
  • Sijainti kartalla:

Autoliikkeet.info
Listaa Suomessa sijaitsevia autoliikkeitä. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Palvelu ei vastaa tietojen, kuten karttakuvien ja mahdollisten muiden yhteystietojen, oikeellisuudesta. Jos huomaat tiedoissa virheitä, ota yhteyttä. Autojen varaosia listataan esimerkiksi Autopurkaamo.info-hakemistossa.