Autoliikkeet.info

Levorannan Autoliike, Ikaalinen

Autoliike Levorannan Autoliike, Ikaalinen on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Yrityksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 24.11.2015.)

  • Nettisivut: Autoliikkeellä ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Soutajantie 10, 39500 Ikaalinen
  • Huomioitavaa: Huomioitavia asioita ei ole määritelty

Vaikuttaa lopettaneen toimintansa. Liikkeen tietoja ei enää löydy autoliikkeen nettisivuilta.

Ikaalisissa sijaitseva Levorannan Autoliike toimii Levorannassa, osoitteessa Soutajantie 10. Uudet Fordit vankalla kokemuksella, merkkiedustus ja ammattitaitoinen huolto. Automyynnin puhelinnumero on 03 512 7740, huollon numero puolestaan 03 512 7745. Automyynti on avoinna maanantaisin 10–17, ti–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Huolto avoinna arkisin aikavälillä 8.30–17. Sähköpostiosoite on ford.ikaalinen@levorannanauto.fi.

Autoliikkeet.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Levorannan Autoliike, Ikaalinen -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Levorannan Autoliike, Ikaalinen" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä autoliikkeestä

Kommentoitaessa julkaisua Levorannan Autoliike, Ikaalinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.