Autoliikkeet.info

Pörhön Autoliike, Rovaniemi Lapin Auto

(Pörhön Autoliike Oy)

Rovaniemellä sijaitsevan Lapin Auton puhelinnumero on 020 762 44, faksinumero 020 762 4369 ja sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@porho.fi. Automyynti on aovinna ma–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Vaihtoautot avoinna ma–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Huoltopuoli avoinna ma–pe 8–16.00. Varaosien puoli avoinna ma–pe 8–16.30.

Autoliikkeet.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Pörhön Autoliike, Rovaniemi Lapin Auto -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Pörhön Autoliike, Rovaniemi Lapin Auto" on saanut pisteet 8/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä autoliikkeestä

Kommentoitaessa julkaisua Pörhön Autoliike, Rovaniemi Lapin Auto sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Uutuus: Bensalaskuri!

Kartat
  • Sijainti kartalla:

Autoliikkeet.info
Listaa Suomessa sijaitsevia autoliikkeitä. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Palvelu ei vastaa tietojen, kuten karttakuvien ja mahdollisten muiden yhteystietojen, oikeellisuudesta. Jos huomaat tiedoissa virheitä, ota yhteyttä. Autojen varaosia listataan esimerkiksi Autopurkaamo.info-hakemistossa.