Autoliikkeet.info

Wetteri, Rovaniemi (Ulakatu)

Rovaniemen Wetteri toimii Ulakadulla. Puhelinnumero on 020 778 830 ja faksinumero 020 778 8396. Uusien autojen puolella edustettuina merkit Volvo, Ford, Mazda, BMW, Fiat. Toimipisteen suora numero on 020 7788 315. Avoinna ma–pe 8–17 ja lauantaisin 10–14.

Autoliikkeet.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Wetteri, Rovaniemi (Ulakatu) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Wetteri, Rovaniemi (Ulakatu)" on saanut pisteet 9/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä autoliikkeestä

Kommentoitaessa julkaisua Wetteri, Rovaniemi (Ulakatu) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Uutuus: Bensalaskuri!

Kartat
  • Sijainti kartalla:

Autoliikkeet.info
Listaa Suomessa sijaitsevia autoliikkeitä. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Palvelu ei vastaa tietojen, kuten karttakuvien ja mahdollisten muiden yhteystietojen, oikeellisuudesta. Jos huomaat tiedoissa virheitä, ota yhteyttä. Autojen varaosia listataan esimerkiksi Autopurkaamo.info-hakemistossa.